• Γλώσσα:

Project

Πλεονεκτήματα του ακινήτου

  • Μεγάλο μέγεθος έκτασης – 96 στρέμματα , ίσως το μοναδικό ακίνητο τέτοιου μεγέθους στη περιοχή διαθέσιμο για επένδυση

  • Προέγκριση σύνδεσης με το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ο.Σ.Ε.

  • Άμεση πρόσβαση στο αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, σιδηροδρομικό δίκτυο και λιμάνι

  • Γειτνίαση με βιομηχανικό πάρκο Ιωνίας και με σημαντικές βιομηχανικές μονάδες

  • Άμεση επαφή με το νέο εμπορευματικό κέντρο συνδυασμένων μεταφορών

Τοποθεσία - ιστορία

Διεύθυνση – Προσανατολισμός

Το ακίνητο βρίσκεται σε επαφή βόρεια με τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ , σε ακτίνα 350μ βρίσκονται οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ. Περισσότερα...

Προσβασιμότητα – Οδικό δίκτυο – Σιδηροδρομικό δίκτυο

Το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική προσβασιμότητα διότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται οι κόμβοι της παλαιάς συμμαχικής οδού με την οδό Μοναστηρίου (1,3χλμ) και με την εσωτερική περιφερειακή (1χλμ). Περισσότερα...

 Συγκεκριμένες προτάσεις

A) Εφοδιαστική αλυσίδα (Logistics)

Περισσότερα...

Β) Εγκαταστάσεις συντήρησης και στάθμευσης επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων.

Περισσότερα...

Γ) Εμπορική έκθεση- Χονδρεμπόριο

Περισσότερα...

Χρήσεις Γης

Είναι δυνατή οποιαδήποτε χρήση σύμφωνη με τις πολεοδομικές προϋποθέσεις για την εκτός σχεδίου δόμηση.

Περισσότερα...

Θέση – Γειτνιάσεις -Πλεονεκτήματα

Το αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο σε κοντινή απόσταση, η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Έδεσσας, και η εσωτερική περιφερειακή, η άμεση επαφή με το σιδηροδρομικό δίκτυο αλλά και η εγγύτητα με το λιμάνι είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας της όποιας επιχείρησης κάνει χρήση του ακινήτου.

Περισσότερα...

Κορδελιό – Εύοσμος

Γειτονικές περιοχές.

Το Ελευθέριο – Κορδελιό είναι πόλη ενταγμένη στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στα βορειοδυτικά αυτού. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 26.850 κατοίκους (σύμφωνα με την Απογραφή του 2011). Αποτελούσε έδρα δήμου μέχρι την εφαρμογή του Προγράμματος Καλλικράτης, οπότε εντάχθηκε στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Το Νέο Κορδελιό δημιουργήθηκε μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 από Έλληνες Μικρασιάτες πρόσφυγες (282 άτομα) από το χωριό Παπά-Σκάλα του Κορδελιού της Σμύρνης.
Ο Εύοσμος είναι ένας από τους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2001, ο πληθυσμός του ανέρχεται στις 52.624 κατοίκους. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστός λόγω του υψηλότατου ρυθμού οικοδόμησης που ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 εξαιτίας της αντιπαροχής. Ο ευρύτερος Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, αποτελεί σήμερα ένα σύγχρονο και δυναμικά εξελισσόμενο οργανισμό, με έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής.
Οι δράσεις του αφορούν: στην εξυπηρέτηση του πολίτη με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, στη μέριμνα για το περιβάλλον, στη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση των περιοχών κατοικίας με την εκτέλεση έργων. Η περιοχή δυτικά της εσωτερικής περιφερειακής όπου βρίσκεται και το ακίνητο είναι μια πολλά υποσχόμενη και αναπτυσσόμενη περιοχή.

Πάνω : Άποψη της διασταύρωσης της εσωτερικής περιφερειακής με τη παλαιά συμμαχική οδό , και θέση του ακινήτου.
Πηγές κειμένων : wikipedia , www.evosmos.gr

Compare Listings